Èxit de les TTI!

Sessió amb socis de 1r i 2n d'ESO

Els passats dissabtes 21 i 28 de novembre, es van dur a terme, en el marc de l’activitat d’Estudi Dirigit, les “Tècniques de Treball Intel·lectual”, adreçades al socis de 5è i 6è EPRI i 1r i 2n d’ESO del club. Les TTI tenen l’objectiu d’orientar i ajudar l’estudiant a treure el màxim profit de les seves hores de treball, a millorar la seva intensitat i el seu rendiment acadèmic. A les sessions es van tocar temes diversos: la importància del temps en l’estudi, l’entorn i les distraccions, la gestió del temps emprant un horari, la comptabilitat de les hores d’estudi, metodologia d’estudi de les matemàtiques, les ciències naturals i socials i les llengües, tècniques d’estudi, com cal memoritzar, com afrontar amb èxit els exàmens etc.

Socis de 5è i 6è EPRI a una de les sessions

Les TTI es van fer a la seu del club i es van dur a terme en dos grups, en atenció als cursos dels assistents. D’una banda els socis de 1r i 2n d’ESO i de l’altra els socis de 5è i 6è d’EPRI. Les sessions, senzilles i amenes, constaven d’una part més aviat teòrica i un altre de més pràctica.

Des de l’activitat d’Estudi Dirigit, els professors de l’estudi ajudaran els nois a aplicar allò que han aprés durant aquestes profitoses jornades. A cada noi se li va lliurar un dossier amb diferent informació sobre la preparació de les assignatures, models d’horaris i quadrícules per a comptar les hores, tècniques de memorització i treball de textos etc.

Posted on Desembre 1, 2009, in Activitats, General, Nivell I, Nivell II, Nivell III, Nivell IV. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: